Referenties

Referenties

Schapen Ted en Toon

Wij hebben twee schapen die gevonden zijn langs de weg. Toen we ze opnamen waren ze er slecht aan toe. Tedje had ernstige diarree, die maar niet over ging. Ik heb ze vaak ontwormd. Chemisch en natuurlijk met Verm X. Het ging echter niet over. Het was chronisch geworden. De dierenarts vond dat hij maar moest inslapen. Marjolein is hem gaan behandelen met klassieke homeopathie. Hij is nu weer helemaal gezond. Nooit diarree meer.

Toon kreeg een hoefontsteking die maar niet over wilde gaan. Hij is vaak behandeld door de bekapper, bijsnijden en antibiotica spuiten. Zijn advies was na een paar maanden om hem te laten inslapen. Het was te pijnlijk. Ik heb toen Marjolein weer gevraagd. Ook Toon wordt nu behandeld met klassieke homeopathie. Met uitstekend resultaat. Hij is weer goed ter been.

Beide heren zijn leuke aanhankelijke schapen geworden. Ze komen aangerend als ik het weiland binnenkom. Ze hebben zo vaak aandacht gehad op een positieve manier. De behandeling bestaat uit flesjes die ze alleen hoeven op te snuiven. Dus geen gehannes met tabletten of druppels ingeven.

Marjolein behandelt nu inmiddels ook onze honden.

Mieke uit Elspeet


Ex zwerfhond Bas in Portugal

Bas is een zwerfhond, die heel bang en mager was. Hij kon niet tegen nieuwe mensen en ging uit angst gaan blaffen en happen. Hij had voernijd, was bang voor snelle armbewegingen, stemverheffing, kortom een zwaar getraumatiseerde hond. Naast veel rust in zijn benadering en veel beloning, heeft Marjolein hem behandeld met homeopatische middelen. Zeven maanden na zijn komst raakt Bas steeds meer trauma’s kwijt en wordt het een gezonde, gezellige , gelukkige hond.

Monique in Portugal


Shetland ruin Chopin

Chopin is een Shetlander van 34 jaar. Hij is nog heel fit, maar begon opeens te slepen met zijn achterbenen. Marjolein is langs geweest en hij kreeg een homeopatisch middel. Al na een week werd het beter en hij heeft geen last meer gehad. Hij krijgt nu nog wel 2x in de week een onderhoudsdosis om hem goed te houden. Hij is weer helemaal blij en mobiel.

Renske in Elspeet

.